Boka en tid

Vi erbjuder både akuta och planerade besök dagligen till våra sjuksköterskor och läkare samt vår psykolog. Vi har bokningsbara akuta tider samma dag samt tider för planerade besök. Samtliga besök bokas enligt nedan via telefon eller via 1177.

 

Boka tid via telefon
08-120 798 00

Välkommen att ringa och boka en tid  helgfria vardagar mellan kl 08.00 och 17.00.
Vi använder en telefonväxel där du kommer att få följande val när du ringer.

 

Tryck 1 – för återbud
(du talar in ett meddelande, öppen dygnet runt)

Tryck 2 – för recept
(du talar in ett meddelande, öppen dygnet runt

Tryck 3 – för akuttid samma dag
(du knappar in ditt personnummer och telefonnummer och blir uppringd)

Tryck 4 – för att boka övrig tid eller tala med sjuksköterska
(du knappar in ditt personnummer och telefonnummer och blir uppringd)

 

Välj ett av menyvalen och lämna dina uppgifter. Ibland är det många som ringer samtidigt och då kan telefontiderna tillfälligt ta slut. Pröva igen lite senare alternativt lägg ett ärende på 1177 så återkommer vi till dig så snart vi kan.

 

Boka tid via 1177

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du på ett enkelt och säkert sätt boka och avboka tid samt lägga in förfrågan om receptförnyelse dygnet runt. Du behöver ha BankID för att logga in. Logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster


Videomöte

Vi erbjuder videomöte med läkare eller sjuksköterska. Om det bedöms att du är i behov av ytterligare undersökning kan du få en tid för ett fysiskt besök. Bokning av videomöte görs på samma sätt som ovan.

 

Avboka din tid

Om du måste avboka din tid skall du göra detta senast 24 timmar före besöket. Om du uteblir utan giltigt skäl eller avbokar för sent kommer du att debiteras 400 kronor för besöket. Detta gäller även om du har frikort, är under 18 år eller är äldre än 85 år.

 

Tolk

Om du behöver tolk under ditt besök så ordnar vi det. Meddela oss gärna det redan när du bokar ditt besök. Det går tyvärr inte att boka tolk till akuttider samma dag. Tolk är gratis för dig som patient.

 

Receptförnyelse

Om du har fått recept utskrivna av oss tidigare kan du få recept förnyade genom att lägga en förfrågan via 1177 alternativt att ringa till oss och välja alternativ 2 och prata in ett meddelande till oss. Vi behöver ditt personnummer samt läkemedels namn.

Glöm inte att kontakta oss i tid innan läkemedlet tar slut så att du inte står utan. Dina recept hanteras inom 3 dagar och skrivs ut elektroniskt. Därefter kan du hämta ut dem på ditt närmaste apotek. Om ditt recept av någon anledning inte kan förnyas kontaktar vi dig.