Ledig tjänst specialistläkare allmänmedicin

Vi söker en allmänspecialist till vår mottagning i Bromma. Vi finns på Beckomberga Sjukhus som just nu genomgår en stor förändring för att möta framtidens vårdbehov. På Bromma sjukhus bedrivs geriatrisk slutenvård, rehabilitering och ASIH. Bromma sjukhus genomgår just nu en stor renovering och vi kommer snart få nyrenoverade fräscha lokaler som möjliggör expandering och utveckling av verksamheten.

Vi  är en liten vårdcentral med ca 5500 listade patienter och vi är i dagsläget ca 15 medarbetare. Hos oss har du möjlighet att påverka och utveckla mottagningen tillsammans med oss och vi ser gärna att du är delaktig i verksamhetens utveckling. Du kommer till en mottagning där medarbetarna är positiva, engagerade och trygga och med god stämning. Vi söker någon som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Hos oss finns specialistläkare i allmänmedicin med bred erfarenhet och hög medicinsk kompetens. Vi har mottagningar för astma/KOL, diabetes och äldremottagning. En specifik läkare är ansvarig för våra hemsjukvårdspatienter.

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds ett spännande och varierat arbete inom allmänmedicin där du tar hand om patienter i alla åldrar och situationer såväl fysiskt som digitalt. Du kommer ta emot både planerad och akuta besök och kan utifrån egna intressen påverka din arbetssituation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som är flexibel och som uppskattar att arbeta i team. Du har en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning heltid, deltid kan diskuteras. Arbetstid måndag – fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Arbetsplatsen : Follingbogatan 32, 168 62 Bromma

Välkommen med din ansökan!

Kontakt och ansökan