Lista dig hos oss

Lista dig hos oss

Det är du själv som väljer vilken husläkare och vårdcentral du vill tillhöra. Att välja vårdcentral kallas att lista sig.

Som patient hos Beckomberga Vårdcentral får du komplett och personlig vård mitt i Bromma. Vi gör vårt bästa så att du alltid får träffa samma läkare vid varje besök.

Ditt vårdval

Vill du lista dig hos Beckomberga Vårdcentral? Vi erbjuder hög kompetens, god tillgänglighet och trevligt bemötande från våra läkare, sjuksköterskor, vår psykolog och övrig personal. Vårdcentralen är även miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004 och vi följer en utarbetad miljöpolicy. Beckomberga Vårdcentral drivs på uppdrag av Region Stockholm och har därför samma patientavgifter som offentliga vårdcentraler. Frikort gäller och patienter upp till 18 års ålder betalar ingen avgift.

Lista dig

Via 1177 Vårdguidens e-tjänst, Mina vårdkontakter kan du själv lista dig på ett enkelt sätt. För att lista dig online loggar du in på www.1177.se på din dator eller mobil med BankID.

På vårdcentralen kan vi hjälpa dig att lista dig och din familj i samband med ditt besök hos oss på plats. Du fyller i en blankett och sedan ser vi till att det registreras. Vill du fylla i blanketterna i förväg hittar du dem här nedan.

Vårdvalblankett vuxna

Vårdvalblankett barn